Moederretraites 2023

 
Retraites 2023  Geestelijke begeleiding
Woensdag 13 t/m vrijdag 15 september  Z.E.H. R. Wilmink
Vrijdag 22 t/m zondag 24 september Z.E.H. D. Rohling

“Toen Jezus zijn moeder zag en naast haar de leerling die hij liefhad, zei Hij tot zijn moeder: ‘Vrouw, zie daar uw zoon.’ Vervolgens zei Hij tot de leerling: ‘Zie daar uw moeder.’ En van dat ogenblik af nam de leerling haar bij zich in huis.”
(Joh. 19: 26-27)

Een moederretraite biedt je de gelegenheid, te midden van een biddende gemeenschap, je relatie met God te verdiepen en zijn liefde te ervaren.  

Tijdens de retraite ben je te gast in het klooster van de Missiezusters van het Kostbaar Bloed in Aarle-Rixtel. We hebben een eigen programma met diverse conferenties, maar sluiten ons regelmatig aan bij de gebedstijden van de zusters. Om de rust en stilte voor eenieder zo goed mogelijk te waarborgen verzoeken we je op de dag van aankomst uiterlijk om 16.00 uur te arriveren zodat we in alle rust samen aan de retraite kunnen beginnen. De moederretraite eindigt op vrijdag- of zondagmiddag rond 14.00 uur.  

De kosten voor het weekend bedragen € 95,00. De prijs mag echter geen belemmering zijn om deel te nemen aan een moederretraite. Als dat toch het geval is neem dan even contact met ons op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.  

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Mail dan naar: retraite@moederretraite.nl

Na opgave hoor je zo spoedig mogelijk of je kunt deelnemen aan een van de moederretraites.