Moederretraites 2019

 
Weekenden 2019    Geestelijke begeleiding
08-10 maart Pastoor R. Wilmink
22-24 maart Z.E.H. D. Rohling
29-31 maart Vader A. Pierik

‘Komt allen tot Mij die uitgeput zijt en onder lasten gebukt,
en Ik zal u rust en verlichting schenken.’

(Matteüs 11:28)

Er zijn weer drie nieuwe moederretraites gepland! Alle retraites zullen in de vastentijd plaatsvinden en je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen!  

We kennen allemaal wel de momenten dat het leven even anders loopt dan we eigenlijk graag zouden willen; je wordt geconfronteerd met tegenslag, lijden en/of verdriet. Jezus zegt: ‘Komt allen tot Mij die uitgeput zijt en onder lasten gebukt, en Ik zal je rust en verlichting schenken.’ Jezus wil er dus graag voor ons zijn maar Hij kan ons pas helpen als wij, met alles wat er in ons hart leeft, naar Hem toe gaan. Een moederretraite biedt je de kans, om je te midden van een biddende gemeenschap, in alle rust tot God te keren en je relatie met Hem te verdiepen.  

Tijdens de retraite zijn we te gast in het klooster van de Missiezusters van het Kostbaar Bloed in Aarle-Rixtel. We hebben een eigen programma met diverse conferenties, maar sluiten ons regelmatig aan bij de gebedstijden van de zusters.  

Alle retraites beginnen vrijdagmiddag om 16.00 uur en eindigen zondagmiddag rond 14.00 uur. We gaan ervan uit dat je het thuis en/of op je werk zo regelt dat je uiterlijk om 16.00 uur arriveert zodat de rust en stilte voor eenieder zoveel mogelijk gewaarborgd blijft. 

De kosten voor het weekend bedragen € 77,50. De prijs mag echter geen belemmering zijn om deel te nemen aan een moederretraite. 

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Mail dan naar: retraite@moederretraite.nl
Vergeet bij je aanmelding niet om ook het weekend van je 2e en 3e keus te vermelden, dit voor het geval dat het weekend van je voorkeur al vol zit. 

Na opgave ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestiging, zodat je weet welk weekend je vrij mag houden!